Krisztina Mester cikkei

Szemtől szemben Trump Elnökkel

Kínai Arcolvasás elemzés Donald Trump-ról,
az Egyesült Államok 45. elnökéről

A Kínai Arcolvasás több, mint 3.000 éves múltra tekint vissza. Ezt a módszert használták a kínai orvosok, hogy diagnosztizálják a betegeket. Minden arcvonás a testben lévő bizonyos szervekhez köthető. Ez a bölcsesség megmutatja, hogy az arc tükrözi a test szerveinek egészségét vagy betegségét. A kínai orvoslás az öt elemet használja az Arcolvasásnál, hogy leírja a test és a személy energiáit.

Nézzük meg Trump Elnök arcát.
A Kínai Arcolvasás elemezni tudja az arcát a következő tulajdonságok alapján: orr, szemöldök, fül és a szem, stb.
Hadd tegyek egy Arcolvasási elemzést az elnök értelmi, érzelmi és fizikai állapotáról a fenti jellemzők alapján.

donald-trump-refugee-executive-order-no-muslim-ban-separating-fact-hysteria-r_1

Orr:
Az orr az úgynevezett persely a Kínai Arcolvasásban. Az orra szilárd perselyt és a jelentős vagyonát tükrözi. Húsos orra van nem túl nyitott orrlyukakkal, ami azt jelenti, hogy jó pénz Chi-vel rendelkezik. Könnyű neki megtartania a vagyonát.

Bozontos szemöldök:
A szemöldöke vastag és bozontos. Élvezi az irányítást, és erős férfiasságot mutat. A kiálló szemöldöke azt mutatja, hogy ő irányító is lehet.

Fülek:
Mivel hosszú és nagy füle van, ez azt is jelenti, hogy fenn tudja tartani az egészségi állapotát nagyon idős koráig. A fülcimpái kapcsolódnak az arca oldalához. Ez annak a jele, hogy ő törődik a családi ügyekkel és szorosan kapcsolódik a családtagjaihoz. 

Szemek: 
Mélyen ülő szemei vannak keskeny és vizsgálódó tekintettel. Analitikus tendenciát mutat. 

Áll:
Az álla nagyravágyást, eltökéltséget és gyakorlatiasságot mutat.

Lássuk, hogy ezek a jellemzők hogyan mutatkoznk Trump Elnök életében.

Vagyon/jólét:

A szállodaiparból let milliomos. Az ő híres Grand Hyatt Hotel felújítása tette őt New York város legismertebb és anyagilag sikeres fejlesztőjévé. Részt vett a kaszinó és szerencsejáték üzletben New Jersey-ben és Atlantic City-ben. Olyan több milliós beruházásokba fektetett, mint a Trump Plaza, a Trump Tower, Trump Taj Mahal. Ő az egyik leggazdagabb amerikai, aki az Egyesült Államok elnöke lett.

Család:
Öt gyermeke és nyolc unokája van.
A gyerekei, vejei, családtagjai, mint például a bátyja, részt vesznek a vállalatában és a vagyona kezelésében.

Irányítás:
A beiktatása utáni első elnöki rendelete a Megfizethető ellátási törvény, más néven az Obamacare minimalizálása volt. Elindított egy építési projektet, egy új fal építését a mexikói határon és megerősítette a határok biztonságát.