Krisztina Mester cikkei

A Kínai Arcolvasás Titkai

facereading2

A Kínai Arcolvasás egy gyors és egyszerű módja annak, hogy megismerjük a másikat.

Az ősi kínai művészetet, az arcolvasást a császárok is használták, amikor kiválasztották a jövendőbeli császárnét az arcukról készült festmény vagy kép alapján.
Az Arcolvasás meglepő titkokat tárhat fel! 
Betekintést nyerhetünk egy emberi kapcsolat jövőjébe: például abba, hogy a másik személy hogyan

viselkedik majd velem kapcsolatban, akár üzletet szeretnék kötni vele vagy családtagként

vagy egy szeretett személyként van az életemben.

A kínai arcolvasás felbecsülhetetlen információt adhat a másik személyről.

Ajkak

Az ajkak felfedhetnek sok mindent arról, hogy hogyan viselkedik egy nő egy bensőséges kapcsolatban.

A természetesen telt ajkú nők, mint Angelina Jolie szeretnek anyák lenni és önfeláldozók is tudnak lenni. Többet szeretnek és adnak, mint amennyit kapnak. 

A keskeny felső ajak azt jelenti, hogy a tulajdonosának nehezségei vannak a kapcsolataiban. Különösen az intim kapcsolatában. Időről időre szeret egyedül lenni. Például: Kate Middleton

Példa Víz arcú emberre, aki Disznó évben született

alfred-hitchcock-393745_960_720

A kínai arcolvasás szerint az arcot lehet az Öt elem szerint elemezni. Például Sir Alfred Hitchcock arca a Víz elemnek felel meg, mert hajlamos arra, hogy petyhüdt legyen dupla tokával. Ez egy Víz arc, mert hajlamos arra, hogy petyhüdt legyen dupla állal. Az alakja szabálytalan. Ez a típusú ember Víz arccal szeret az emberekkel viccelődni. Hajlamos arra, hogy összecsapja a lábait, csettintgessen az ujjaival és szeret sokat mozogni.
Micsoda véletlen! Sir Alfred Hitchcock Disznó évben született. A Disznó a Víz elemhez tartozik. A születési dátuma 1899. augusztus 13 03:15. Az arca általános jellemzői is emlékeztetnek a Disznóra. A szemek, fülek, orrlyukak, az ajkak és az áll a Disznó jellemzői.

Példa Föld arcú emberre, aki Disznó évben született

Sir Elton John rendelkezik a Föld arc jellemzőivel. Ez egy kerek arc. Több feszesség van az arcvonásokban szemben a Víz arcú személlyel. Azok az emberek, akik kerek Föld arcúak jószívűek, szeret segíteni másoknak. A Föld emberek szeretnek szocializálódni. Érdekes egybeesés, hogy 1947. március 25-én 02:00-kor született szintén Disznó évben. A szemek, fülek, orrlyukak, az ajkak és az áll a Disznó jellemzői.

Kérem lépjen velem kapcsolatba, ha Arcolvasási konzultációt szeretne, hogy az üzleti és személyes kapcsolataiból több előnyhöz juthasson.

Krisztina Mester