Friss cikkek Krisztina Mester cikkei Tél

Krisztina Mester morális értékrendje

Értékrendem

Morális értékrendünk fontos szerepet játszik a környezetünk mindennapi megítélésében.  A legalapvetőbb döntésektől a legfontosabb elhatározásokig végigkísér egész életünkön. Az optimális erkölcsrend segít megítélni a helyzeteket pozitív és negatív oldalról egyaránt, ezért, mint Életvezetési Tanácsadó, Feng Shui és Kínai Horoszkóp Mester arra törekszem, hogy minden személyt ennek a szemléletnek megfelelően készítsek fel. Az értékrend alapjául a céltudatosság, kiegyensúlyozottság és önmagunk teljes megismerése szolgál, aminek eredményeképp a tanítványok és kliensek meglelhetik önmagukat a munkájukban és a magánéletükben.

Az egyén személyiségének fejlesztésével és életmódjának megváltoztatásával, így nagy figyelmet szentelek az egészséges táplálkozásra és a mozgás centrikus életmódra is. Az én felfogásom szerint, a több évtizedes szakértelem mellett, támogató és közvetlen, nyílt magatartás szükséges ahhoz, hogy tanítványaim és klienseim igazán maradandó sikereket tudjanak elérni karrierjük és magánéletük során.

Egyéni személyiségfejlődés támogatása

Munkám középpontjában az egyén áll. Az ő céljainak elérésére törekszem, melynek legfontosabb feladata az önmegvalósítás. Személyre szabott programjaim során a mentális felkészítésre és tanácsadásra alapozunk. Az előadásaimban és az egyéni konzultációmban az interaktív beszélgetéseken keresztül, egy erőteljes humorral és őszinteséggel dolgozok. Ez azt jelenti, hogy mindenkit a saját igényeihez mérten közelítek meg és a probléma forrására összpontosítunk. A pszichés felkészítés alkalmával ún. személyiségfejlesztést végzek, mely egészséges – eddig nem tapasztalt – erőt szabadít fel az egyénben, ami a kiváló pszichológiai állapoton túl, a fizikai teljesítőképesség javulását is eredményezi.

A felmerülő problémákat széleskörűen, körültekintően elemezzük és oldjuk meg az egyénnel közösen. A komplikáció eredetét keressük, mely jellemzően az emberi kapcsolatokban, illetve a közvetlen környezetben keresendő. Olyan – több évtizednyi – szellemi, önismereti és egészségügyi tudásbázisra támaszkodok, amely teljes mértékben adaptálható az egyén minden életterületére.

Hitelességem

Az általam képviselt értékek hivatásomban és magánéletemben is irányadók. Ezen értékeket a lehető leghitelesebb módon kívánom átadni klienseim részére a hatékony együttműködés érdekében. A rendkívül hosszú időre visszanyúló pályafutásom ellenére folyamatosan képzem önmagam és igyekszem minden tudásomat az egyén növekedésére és fejlesztésére fordítani. Munkásságom eredményét a tehetségmenedzselésről szóló könyvem – A Siker titka – és számtalan oktató előadásom mellett 2 olimpiai aranyérem és megannyi nemzetközi siker bizonyítja.

scan0032