Krisztina Mester cikkei Tavasz

Jó és rossz Feng Shui a hálószobában

A hálószoba fő célja, hogy elősegítse a nyugodt, pihentető alvást. A bútorok elrendezésének támogatnia kell az egészséges alvást a hálószobában és nem zavarni azt. A hálószoba színének finom pasztell színeknek kell lenni, hogy biztosítsa a harmóniát és a békét a szobában folyamatosan. Milyen típusú bútor a legjobb a hálószobában? Mely színek alkalmasak a hálószobába? Kérem nézze meg az alábbi képeket és döntse el Ön. Tegye fel Feng Shui szemüvegét és nézze meg az alábbi két hálószobát Feng Shui szemein keresztül.

Első hálószoba

rossz-fs-haloszoba-1

A piros ágytakaró és a fekete-fehér kép az ágy fejlapja felett hozzájárul a hálószoba szélsőséges kinézetéhez.

Milyen érzése van ezzel a hálószobával kapcsolatban?
Tudja, hogy miért rossz Feng Shui ez?

rossz-fs-haloszoba-2-1

Látja, hogy mere mozog a mérgező energia ebben a hálószobában? El tudja képzelni, hogy jó és felfrissítő alvásban lesz része ebben a hálószobában? Vélhető, hogy választ tudni adni magának a kérdésekre, mivel a fenti megjegyzések önmagukért beszélnek.

Második hálószobajo-fs-haloszoba-1

Mi az érzése ezzel a környezettel kapcsolatban?
Tudja, hogy miért jó Feng Shui ez?

jo-fs-haloszoba-2

Látja a finom energiamozgást a szobában? El tudja képzelni, hogy milyen nyugodt és fiatalító alvásban lenne része ebben a barátságos környezetben? Válaszolja meg a kérdéseket magának.

Mi a helyzet Feng Shui-val az Ön hálószobájában? Milyen az energia mozgása az Ön hálószobájában? Elősegíti az egészséges és pihentető alvást?

Kérjen tanácsot a hálószobájának Feng Shui-járól Krisztina Mestertől

Lépjen kapcsolatba vele most!

mail-1454734_1280kristina@tegyelmagadert.com

icons-1831933_1280+36202210820