“Olyan tudást kaptam Tőled, amivel magamat, az életemet, a családomat, a szeretteimet nem csak jobban megismerem (elfogadom), de felelőséggel adhatok majd tanácsot életük jobbá, boldogabbá, egészségesebbé tételére!

Csizmandia Éva

Meg kell mondanom, hogy a horoszkóp konzultáció, amivel Te megtiszteltél engem több éve Balin hihetetlen volt és rezonál velem a mai napig! Köszönöm!Lillian Essess
USA

sunflower-547318_1920
“Mindketten nagyon hálásak vagyunk Krisztinának, hogy velünk együtt dolgozott olyan területeken, amiknél segítségre volt szükségünk, és nagyon pozitív érzéssel jöttünk el tőle. Mindenképpen ajánljuk Krisztina tanfolyamait.”

Suri

India
peony-1421316_1920
“Nagyra értékelem és élveztem a találkozót Veled és úgy éreztem, hogy rendkívül sokat tanultam. Többet, mint az összes előző években eddig. Nagyon várom a következő kurzust Veled.”

Nita

India
ben
“Követve Krisztina szavait és tanácsait, hiszem, hogy 2016 az egyik legsikeresebb évem volt életem során egy jelentős karrierlépéssel, amit megterveztem pontosan, ahogy Krisztina tanácsolta. Minden tökéletesen ment!”

Ben Radcliffe

Ausztrália
sally-riceman
“Szerencsés vagyok, mert Krisztina varázslatos munkája segített a két házamnál. A tudása és a részletekre való figyelme hihetetlen. Tapasztalata segített abban, hogy megértsük az energiákat, amik hatással vannak ránk. Nem tudom őt eléggé ajánlani. A munkájának azonnali hatása volt.”

Sally Riceman

UK
ba
“A konzultáció Krisztinával egy élmény volt, amit ajánlok mindenkinek, aki szeretne befektetni önmagába és jövőjébe. Krisztina tapasztalata, szenvedélye és mély tudása kapcsolódik egy nagyon tudományos megközelítéshez, ami betekintést nyújt és valódi fejlődési lehetőséget hoz létre.”

Ba Ribe

Svédország
juliana
“Krisztina egy magasan képzett és hozzáértő szakember, aki több órás munkát fektet be minden egyes konzultációba. A segítsége és tanácsa rendkívül hasznos és pontos. A vele való konzultáció öröm, mert Krisztina lelkes, együttérző és kedves. Köszönöm, Krisztina!”

Juliana Taras

UK
kovacs-izabella

“Nagyon hasznosnak találtam a Kínai Asztrológia konzultációt veled és most már én is jobban értem a személyiségjegyeimet.  Azt is tudom pontosan, hogy melyik periódus alatt kell jobban figyelnem a közelgő lehetőségekre, amiket talán  máskülönben elmulasztanék.”

Kovács Izabella

zsoka

“Javasoltad, hogy a kijelölt időben e-mailen keresztül küldjem be a pályázatot, és a következő napon, hétfőn személyesen is adjam be kinyomtatva. Sikerült! Két hete kaptam az értesítést, hogy elnyertem a támogatást, aminek nagyon örültem.”

Szélné Csapó Erzsébet (Zsóka)

juhasz-gabi

“Egy játékos pályafutása során sajnos adódnak különböző sérülések. Nem elég azonban az, hogy önmagunk csak fizikai felépítésével foglalkozunk és a rehabilitációval. Most már tudom, hogy ugyanekkora figyelmet kell szentelni, ha nem nagyobbat, a lelki és a mentális erősítésnek is.”

Juhász Gabriella 

vondi

“Amióta a Feng Shui életem meghatározója lett, minden jobb és kiszámithatóbb lett körülöttem. A sorsomat tudom irányitani, a lelkiállapotom nyugodt és mindent elérek a munkámban amit akarok.”

Vondorkovics Mária

tamas-sarkany

„Kedves Krisztina! Igazán megérdemled a Feng Shui tanácsadás és a kínai horoszkóp készítés bajnoki címét! Köszönöm Neked a sok-sok segítséget, jó tanácsot, amivel újjá varázsoltam életemet!”

Varga Tamás

vajda_attila_2008_2

„Kedves Krisztina! Köszönöm a Feng Shui segítségedet, amely hozzásegített a győzelemhez. Ez a siker pedig köszönhető Neked is, mert tudjuk, hogy mennyi követ meg kellett, hogy mozgassál azért, hogy a “folyó akadálymentesen haladhasson a végső célja felé!”

Vajda Attila

csapo-zsoka

“Köszönöm a tanítást, amit tőled kaptam! Sokat fejlődtem, és sok dolog helyére került a fejemben a horoszkóp készítéssel és az elemek egymásra hatásával kapcsolatban. A kínai jelek is rögzültek, most már értelmezni tudom az ábrákat.”

Szélné Csapó Erzsébet (Zsóka)

szamoransky

“Krisztinával kapcsolatban csak pozitív dolgokat tudok említeni. Számomra érdekes a kínai horoszkóp és hasonló témák mint spiritualitás vagy ezoterika. Krisztina sok mindenre kinyitotta a szemem, amiért hálás vagyok. A jó dolgokra kell összpontosítani!”

Szamoránsky Piroska

nnzs

“Hálás vagyok a sorsnak, hogy utamba hozta Krisztinát és, hogy én érett voltam arra, hogy elfogadjam a segítséget. Én azóta minden kedves ismerősömnek, barátomnak ajánlom, mert tényleg segít!”

Nagy Nemes Zsófia

14516398_117668805365946_4610620353172246725_n

„Hálás vagyok Krisztinámnak, hogy megajándékozott ezzel a tudással! Hiteles és számomra hasznos tapasztalatokkal lettem gazdagabb. Már tudom, hogy miből ered a függőségem, mi a belső béke és TUDOM MI A SZERETET!”

Horváthné Menyhárt Jolán

lada_komarova
„Kedves Krisztina! Amit tettél hihetetlen: elmagyaráztad nekem, hogy miért vagyok az aki. Teljessé tetted a kirakót, amin az elmúlt három évben dolgoztam. Minden sokkal tisztább lett számomra most. A konzultáció után eldöntöttem, hogy elkészítem a saját divatkollekciómat.”

Lada Komarova

UK
hernan-jansen
“A konzultáció kezdetétől fogva nagyon pozitív volt a beszélgetésünk, amely során az erősségeim kerültek előtérbe. Néhányat közülük már ismertem, néhányat nem, viszont mindkét esetben nagyon jó érzés volt tudni, hogy van valami bennem, amely saját magamat és az erősségeimet támogatja.”

Hernan E. Jansen

Spanyolország