Horoszkóp esettanulmányok és interjúk

Asztrológiai előrejelzések

Az asztrológiai előrejelzések nem olyanok, mint a jövendőmondás!

image004

Egy régi mítosz oszlik. Az asztrológiai előrejelzések nem olyanok, mint a jövendőmondás.

Mi a különbség a kínai asztrológiai előrejelzések és a jóslás között?  

Mi a jövendőmondás vagy jóslás?

Nagy különbség van az előrejelzés és a jövendőmondás között.

A jövendőmondás kártya vagy medium által előre jelzett esemény egy ember életében, melynek a valószínűségét biztonsággal állítja a jósló. Akár kártyából vagy intuitív módon misztikus erőkre támaszkodva az egyénnek előre lesz jelezve, de az egyénnek nincs felelőssége vagy szabadsága, hogy fellépjen ezekkel az erőkkel szemben.

ball-625908_1920

Hogyan tér el az asztrológiai előrejelzéstől?

Az asztrológiai előrejelzések sokkal inkább spirituális javaslatok vagy gyakorlati tanácsadók figyelembe véve az egyén csillagképét azaz asztrológiai képletét. A professzionális asztrológusok minden kultúrában adtak előrejelzéseket királyoknak és királynőknek, hogy tájékoztassák őket a Csillagok hatásairól életük egy meghatározott szakaszában.

Mi a célja az előrejelzésnek?

Például: segíteni meghozni egy fontos életbevágó döntést, a professzionális asztrológus képes arra, hogy elmondja /a személyes Csillagkép elemzése alapján/ hogy az időzítés kedvező-e a szóban forgó döntésre.

Ez a fajta előrejelzés nagy segítség lehet a helyes döntéshez, hogy elkerülhessük a balszerencsét.

Van választási szabadság a cselekvést illetően, de a személy felelőssége, hogy kövesse az előrejelzésben megadott tanácsokat. Az egyén felelősséges felismerni a szokások vagy viselkedések rossz útját és megváltoztatni őket.

A következő cikk Sir Richard Branson előrejelzése 2016-ra. A cikket a Chue Foundation 2016 januári hírlevelében tettem közzé.

A cikk elemzi a személyes Csillagképét és hatásait Richard saját szerencséjére 2016-ban.  Ez egy emlékeztető volt Richard Branson számára, hogy legyen óvatos, és kevésbé kalandvágyó. Főleg augusztusban, a Tűz Majom év Tűz Majom hónapjában.

Lásd a cikket alul.

 

Sir Richard Branson horoszkópja

Az érdeklődésem az életben abból jön, hogy hatalmas, látszólag elérhetetlen kihívásokat állítok magam elé és próbálom elérni őket azért, mert teljes életet akarok élni és úgy érzem, hogy ezt így kell próbálnom.” – Sir Richard Branson

Sir Richard Branson milliárdos, önmegvalósító, újító és kutató.

  1. júliusában a Forbes magazin listáján Sir Richard Branson vagyonát 5 milliárd dollárra becsülték.

Ő alapította a Virgin Group-ot, amely 400 vállalatból áll világszerte.

Nagy szerencse gyermeke

A horoszkópjának négy oszlopában nagy Mennyei áldás van, Yang Föld, Yang Fém, Yang Fa.
Eddigi eredményei az életben: rendkívüli gazdagság, humanitárius tevékenységek világszerte, nagylelkű jótékonyság és sok vállalat bizonyítékok a nagy szerencsére és támogatásra a Mennyből.

Jelenlegi életszakasza

Jelenlegi életszakaszán a Yin Föld Bivaly uralkodik. Ez egy „pénzcsináló” időszak a számára. Ennek bizonyítéka, hogy ebben az életszakaszában a tényleges vagyona már elérte az 5 milliárd dollárt.

Tin Yute Gwai Yan (kínai megnevezés), mint Őrangyal Csillagkép védi az életét és a vagyonát a nagy veszteségektől.

 

Anyagi veszteségek és katasztrófák az elmúlt 5 év sorsciklusában

Sir Richard Branson az elmúlt 5 év sorsciklusában mégis pénzügyi veszteségeket és katasztrófákat tapasztalt meg. Lásd az alábbi példákat.

 

Mikor történtek ezek?

2011.Augusztus 22 – Tűz a Necker Szigeten
Tűz Majom nap, Tűz Majom hónap

A Nagy Háznak hívta a leégett épületet. A ház valószínűleg egy villámcsapás miatt égett le, amit a trópusi Irene (nevű) Vihar okozott. Abban az időben a házban egy 20 fős társaság tartózkodott, Branson pedig egy közeli házban volt. Mind a 20 vendég sértetlenül jutott ki az égő házból, amely Branson szerint teljesen leégett.

2012.augusztus 15 – A Virgin Trains elvesztette a West Coast Mainline feletti jogot
Föld Majom nap, Föld Majom hónapban történt

1997 óta a Virgin Rail felelt a West Coast Mainline vonalért Angliában, azonban 2012 augusztusában elvesztette ezt a jogot. A szerződést egy versenytárs, a FirstGroup nyerte el. 

Előrejelzés Sir Richard a 2016-os évéről

2016 Tai Soi (kínai csillagászati terminológia) éve van, mivel dupla Tigris jele van a horoszkópjában. Hogyan kapcsolódik ez a Majom évhez? A Majom és a Tigris szemben állnak egymással. Ellentétes lelkek. A Majom szembenállása a Tigrissel veszélyt, balesetet vagy csapást jelent. Ahogy fent láthattuk 2011-ben és 2012-ben a Majom nem hozott szerencsét Sir Richardnak.

Sir Richardnak ajánlatos rendkívül óvatosnak lennie az ügyeiben, kerülje a kalandvágyó viselkedést a Majom hónapban 2016. augusztus 8. és 2016. szeptember 8. között védelemre van szüksége.

Miért fontos a védelem számára?

Lásd mi történt Sir Richarddal egy kedvezőtlen napon 2016 augusztusában.

Sir Richard megjelentetett egy cikket a www.virgin.com oldalon az ő “szerencsétlen kalandjáról” a  Gorda Virgin Island-en.

A többi kép elérhető a virgin.com-on.

Ha szeretné, azt tanácsolom, hogy keressen meg asztrológiai tanácsért, mielőtt életreszóló döntéseket hoz vagy úgy érzi, hogy kihívásokkal néz szembe a jelen életében.

Sok szerencsét és hosszú, sikeres életet kívánok!

Dr. Phil. Neuhauser Krisztina
Feng Shui és Kínai Asztrológus Mester