Friss cikkek Tanfolyam cikkek

Autentikus Kínai Asztrológia tanfolyam

Online képzés

Tanár: Dr. Neuhauser Krisztina, Kínai Asztrológia Mester

Az asztrológia egy tudomány. Az asztrológia nem vallás. Nem kell hinned az asztrológiában ahhoz, hogy elvégezd ezt a tanfolyamot. A tanfolyam egyszerűen elsajátítható és praktikus. Semmilyen előképzettség nem szükséges.

Krisztina Mester az Autentikus Kínai Horoszkóp Mester diplomát Hong Kongban szerezte a kínai Nagymestertől. A mestervonalról több információ megtudható a tanfolyamon.

Krisztina Mester londoni iskolájában is és Budapesten tanít kínai asztrológus képző tanfolyamot. Mint professzionális horoszkópkészítő Mester magyar, angol és német nyelveken készít horoszkópokat és tart tanfolyamokat.

Szaktudását és felelősségteljes munkáját tanítványai és ügyfelei világszerte elismerik.

A tanfolyam elvégzése után látogatási bizonyítványt és/vagy oklevelet kapsz attól függően, hogy kezdő vagy haladó tanfolyamot választasz.

Mit tartalmaz a kezdő kínai asztrológiai tanfolyam?

Ennek a tanfolyamnak az a célja, hogy teljes és átfogó képzést biztosítson a kínai asztrológia alkalmazásának különböző területein. Amikor elkezdjük tanulmányainkat, első feladataink egyike megtanulni a 10.000 éves autentikus kínai naptár értelmezését és olvasását. Ez magában foglalja a kínai karakterek elsajátítását is. Ezután következik a saját kínai horoszkóp felállításának a módja.

A saját horoszkóp példán okulva olyan kérdésekre is választ kaphatunk, melyekre már évek óta keressük a választ, de még nem találtuk meg. Ezek lehetnek párkapcsolati, karrierrel, az otthonával (háza, lakása) vagy a jövőjével kapcsolatos kérdések.

Például ilyen kérdésekre kaphat választ:

  1. Milyen szakma az, amely az Ön képességeinek és tehetségének megfelel?
  2. A külföldi munka szerencsét hoz-e Önnek?
  3. Összeillik-e a párjával?
  4. Hogyan teheti még jobbá az emberi kapcsolatait?
  5. Hogyan érthetem meg jobban a páromat, ahhoz, hogy életünk harmónikusabb legyen?
  6. Mi a legjobb időpont a családtervezésre, gyermekvállalásra?
  7. Milyen karmikus kapcsolatok vannak jelen a horoszkópban? Mi erre a megoldás?
  8. Mi a legjobb idő az új lakás vagy ház vételére az adott évben?
  9. Mikor és hova költözzek? Egészséges legyek és pénz álljon a házhoz
  10. A legszerencsésebb égtáj irányok az egyéni horoszkóp alapján az egészség, a karrier és a gazdagság megszerzésére és megtartására

A kínai horoszkóp alapján tisztába kerülhet a képességeivel. Ez a tudás segít Önnek abban, hogy elfogadja Önmagát és annak értelmében változtasson életstílusán.
Ha fontos döntés előtt áll akkor, a kínai asztrológia által felállított horoszkóp megmutatja a helyes döntéshez vezető utat.
Új horizontok vagy lehetőségek nyílhatnak meg mindenki előtt a fenti témákban, a saját Csillagkép ismeretében.

Bővebben a kurzusról: http://asztrologiamester.com/kinai-asztrologiai-tanfolyamok/

“Kedves Krisztina!

csapo-zsokaKöszönöm a tanítást, amit tőled kaptam!

Sokat fejlődtem, és sok dolog helyére került a fejemben a horoszkóp készítéssel és az elemek egymásra hatásával kapcsolatban.
A kínai jelek is rögzültek, most már értelmezni tudom az ábrákat – az előző kurzus végén adtál egy lapot, amin mindent értelmezni tudtam segédletek nélkül, és ez csodás érzés volt. Kb. egy tucat horoszkópot állítottam föl a nyáron, és hogy át tudtam alakítani a régi téves berögzöttségeket, neked köszönhetem.

Még megijeszt a számtalan ’réteg’ amit át kell látni, és helyesen, felelősséggel értelmezni, de hálás vagyok amiért enyém lehet ez a tudás, hogy segítsek a keresőknek.

Amikor tervezek meg tudom nézni, hogy milyen elemekre van igazán szüksége az illetőnek.

Olyan érzés mikor el kezdek elemezni egy horoszkópot, mint a titkosírás fejtés – bele tudok feledkezni.
Tudatosabb lettem a kurzusok hatására, és csiszolódott a világlátásom is. Hálás szívvel köszönöm!

Minden szépet és jót kívánok Neked!”

Szélné Csapó Erzsébet (Zsóka)