Horoszkóp esettanulmányok és interjúk Tavasz

Sir Richard Branson horoszkópja

Az érdeklődésem az életben abból jön, hogy hatalmas, látszólag elérhetetlen kihívásokat állítok magam elé és próbálom elérni őket… azért, mert teljes életet akarok élni és úgy érzem, hogy ezt így kell próbálnom.” – Sir Richard Branson

Sir Richard Branson milliárdos, önmegvalósító, újító és kutató.

2015. júliusában a Forbes magazin listáján Sir Richard Branson vagyonát 5 milliárd dollárra becsülték.

Ő alapította a Virgin Group-ot, amely 400 vállalatból áll világszerte.
Richard Branson jelenlegi projektje a Virgin Galactic, űrturisztikai cég.

Richard Branson-t lovaggá ütötte Károly Herceg 2000. március 30-án a Buckingham Palotában a“Vállalkozói szellem szolgálatáért”.

Horoszkóp analízis

Tigris napon és Tigris évben született

animal-1868911_960_720

 

Richard Branson horoszkópja egy Yang Fa személyt mutat négy Yang oszloppal (az Életházzal együtt). Ez sok mindent megmagyaráz, mivel ő egy nagyon aktív személy, aki mindig fejlődni akar, tele van új ötletekkel miközben lendületesen halad előre. Tehát ez is jelzi az ő látnoki tulajdonságokkal rendelkező hajlamát, ami extrémitásba is fordulhat.

2016 Tai Soi év neki, mivel a Fém Tigris évében és Fa Tigris napon született. Így az év vezérbolygójával szemben áll.

A Yang Fém a horoszkópban túl puha és nem károsítja a Fát. A Yang Fém vágja a Yang Fát, amely azt jelenti, hogy ez a személy közepes termetű, nem magas. Hosszú haja van, tehát a Fém nem túl erős a horoszkópban, mert, ha az lenne, akkor könnyen kopaszodna Sir Richard Branson.  
 

Anyagi veszteségek és katasztrófák az elmúlt 5 év sorsciklusában

Sir Richard Branson az elmúlt 5 év sorsciklusában pénzügyi veszteségeket és katasztrófákat tapasztalt meg. Lásd az alábbi példákat.

2011. Augusztus 22 – Tűz a Necker Szigeten
Föld Kakas nap, Tűz Majom hónapban történt

 A Nagyszabású Háznak hívta a leégett épületet. A ház valószínűleg egy villámcsapás miatt égett le, amit a trópusi Irene (nevű) Vihar okozott. Abban az időben a házban egy 20 fős társaság tartózkodott, Branson pedig egy közeli házban volt. Mind a 20 vendég sértetlenül jutott ki az égő házból, amely Branson szerint teljesen leégett.

2012. augusztus 15 – A Virgin Trains elvesztette a West Coast Mainline feletti jogot
Föld Majom nap, Föld Majom hónapban történt

1997 óta a Virgin Rail felelt a West Coast Mainline vonalért Angliában, azonban 2012. augusztusában elvesztette ezt a jogot. A szerződést egy versenytárs, a FirstGroup nyerte el pályázat útján, melyet a Közlekedési Minisztérium bírált el.

 

2014. október 31 – Halálos Űrhajóbaleset
Fa Disznó nap, Fa Kutya hónapban történt

Ez a halálos katasztrófa 2014. október 31-én történt. Egy pilóta meghalt, egy pedig megsérült a SpaceShipTwo tesztrepülés hibája miatt.
Branson azon dolgozik, hogy kijavítsa a hibát. 2015. december 4-én bejelentette a Cosmic Girl-t, ami a Virgin Group újonnan beszerzett 747-400 légi járműve a Virgin Galactic flottájának, amellyel az űrbe is el lehet jutni.

Összefoglaló

A fenti balesetekből és balszerencsékből látható, hogy a Majom hónap vagy Majom nap (vagy mindkettő) ütközik Richard Branson Fa Tigrisével, ami jelentős veszteségeket okozott neki korábban. 2016 Tűz Majom év, amelyben egy Tűz Majom hónap is van 2016. augusztus 8. és 2016. szeptember 8. között. Sir Richard Branson-nak tanácsos, hogy különösen óvatos legyen a Tűz Majom hónapban ebben az évben és, hogy viseljen védő talizmánt egész évben.   

Amennyiben el szeretné kerülni az anyagi veszteségeket és baleseteket ebben az évben, kérje 2016-os előrejelzését.
Hívjon most!

Neuhauser Kristina Mester
Ph.D