Krisztina Mester cikkei

Üzleti Feng Shui

Hogyan segíthet Önnek a Feng Shui az üzletében?

money-2696234_960_720


Építsd a saját álmaidat, vagy valaki alkalmazni fog, hogy építsd az ő álmait.” 

Farrah Gray

Szeretné tudni, hogy 2016 mit hoz Önnek a karrierjében?
Új állást szeretne vagy karriert váltana?
Tanácsra van szüksége abban, hogy hogyan javítsa a pénzügyi jövőjét?
El szeretné kerülni a pénzügyi veszteségeket 2016-ban?
Tudni szeretné, hogy melyik a legjobb idő befektetésre?

dollar 

A történelem során sok példa van arra, hogy császároknak, fejedelmeknek, királyoknak, királynőknek voltak személyi asztrológusai. Az asztrológusaik megjósolták a legjobb időpontokat tárgyalásokhoz, támadásokhoz, hadviseléshez és, hogy mikor maradjanak ki vitákból vagy összecsapásokból.

Hadd mutassak be két történelmi példát:
1. I. Erzsébet királynő
John Dee asztrológus, okkult filozófus és I. Erzsébet királynő tanácsadója volt.
I. Erzsébet felhasználta John Dee tudását, mint udvari asztrológusét számos alkalommal. John Dee tanácsolta neki, hogy mikor van a jó idő a spanyol armada megtámadására. Spanyolország volt a legerősebb ország a 16. században. Az angol flotta győzelme a spanyol armada ellen Angliát erős nagyhatalommá évszázadokra.

2. Ronald Reagan    
Ronald Reagan amerikai politikus, színész és az Amerikai Egyesült Államok 40. Elnöke volt 1981-től 1989-ig. 

Neki és feleségének személyi asztrológusa volt, Joan Quigley, aki segített meghatározni az elnök legfontosabb programjainak időpontját. Miután Ronald Reagan túlélte az ellene irányuló gyilkossági kísérletet, amit Joan Quigley megjósolt. Joan Quigley lett az elnök személyes tanácsasdója. Joan Quigley tanácsolta Nancy Reagan-nek az időpontokat az elnöki utazásokra és sajtótájékoztatókra is.
 

A 2008-as Pekingi Olimpia és a Kínai Asztrológia

blue-81847_1920

A pekingi olimpia megnyitó ceremóniájának kezdő dátuma és órája egy kedvező nap és óra volt:
2008. 08. 08. 20:08
Ezt az időpontot kínai Feng Shui mesterek választották ki.
Ennek a dátumkiválasztásnak az volt a célja, hogy biztosítsák Kína abszolút győzelmét a 2008-as olimpián. 
A 8-as számot a jóléthez társítják; szerencsés szám a pénz, a hatalom és legjobb pozíció vonatkozásában. Az eredmény önmagáért beszél: Kína 51 aranyérmet nyert ezen az olimpián minden nemzetet megelőzve.

Pozitív visszajelzések az üzleti Feng Shui konzultációkról:

Kedves Krisztina!

Köszönettel írom Neked e sorokat.

Mint elmondtam Neked pályázatot adtam be.
A pályázat munkakeresők vállalkozóvá válását hivatott támogatni.
A sikeres pályázó hat hónapig az államtól kapja a fizetését.

Azért kerestelek meg konzultációra, hogy a kiválasztott időponttal – 2015. 04. 12.
13-17 óra – maximális esélyt találjak a pályázat megnyerésére.
A dátum kiválasztása a kínai stratégia módszerével a legjobb.
Személyes elemem a Víz, ezért számomra a Tűz elem szimbolizálja a pénzt.
Tűz napot kellett keresni, mert az az én pénzenergia napom.
A kiválasztott dátum vasárnapra esett.

Javasoltad, hogy a kijelölt időben e-mailen keresztül küldjem be a pályázatot, és a következő napon, hétfőn személyesen is adjam be kinyomtatva.
Sikerült!
Két hete kaptam az értesítést, hogy elnyertem a támogatást, aminek nagyon örültem – igaz végig bíztam a sikerben, mert a Feng Shui és a Te szakmai tudásod már korábban is bizonyított nekem.

Tegnap délben adtam be a vállalkozói igazolvány kérelmet, a jövő héten 28-án kötöm meg a szerződést a Munkaügyi Központtal és a következő hónaptól folyósítják a pénzt.

Szeretettel és köszönettel,

Szélné Csapó Erzsébet”

 „Öt évig dolgoztam a munkaerő toborzásban, Londonban, az Egyesült Királyságban, az egyik legkeményebb piacon, amin valaha is dolgoztam.  Négy év folyamatos kemény munka után, ami 65 órás munkahetekből állt, úgy éreztem, hogy sem a szakmai karrierem, sem pedig az én személyes életemben nem haladok a megfelelő irányba. Ekkor találkoztam egy konzultációra Dr. Neuhauser Krisztina Feng Shui mesterrel. Ő azt tanácsolta nekem, hogy másik országba helyezkedjek el és, hogy változtassak az akkori munkahelyemen, ahol jól kerestem ugyanakkor, nem voltam elégedett. Egy kedvező időpont kiválasztása mellett döntöttem Dr. Neuhauser segítségével. Megkérdeztem tőle, hogy jó ötlet-e visszatérnem Magyarországra, hogy az Ő számításai alapján helyes döntés-e, hogy visszatérjek Magyarországra és, hogy boldogulnék-e ott személyesen illetve szakmailag. Dr. Neuhauser-től kaptam egy nagyon pontos választ, többek között egy nagyon pontos dátumot, ahhoz hogy felmondjak annál a nagyvállalatnál, ahol dolgoztam Londonban és hogy elkezdjem az egész hazaköltözést. Egészen pontosan 2009. szeptember 9-én, reggel 09.óra 09 perckor behunytam a szemem, és rákattintottam az egér gombjára, így elküldtem lemondásomat az akkori főnökömnek. Az akkori a vállalatomnál rengeteg beosztottat elbocsáltottak annak idején a gazdasági krízis miatt és nem fizették ki a szokásos bónuszokat, azoknak akiket elbocsáltottak, hát még azoknak akik felmondták szerződésüket. Úgy tűnt, mintha én lettem volna a kivétel! További hat hónapra Fizettek nekem járulékokat – ellentétben mindenki mással! Én ezután visszaköltöztem Magyarországra és egy saját új vállalkozásba kezdtem, ami a sportmenedzsmentről szól és, ami most már egyre hihetetlenebb ütemben növekszik. Otthon rátaláltam az életem társára, akivel most boldogan élek együtt! Nagyon ajánlom Dr. Neuhauser szolgáltatásait–megbízható, profi és pontos. Ennek segítségével mindenki aki erre nyitott, értékes időt, pénzt és energiát takaríthat meg!

Nagy Christian
Sportmenedzser”
Keressen fel bizalommal: kristina@professionalfengshui.com