Horoszkóp esettanulmányok és interjúk

A Tigris

Ereje teljében

tigris

A Tigris évében született emberek eredendő energiájuk teljes erejét lenyűgöző intenzitással tapasztalják meg. Miként egy tigris természetes környezetében, ez a mérhetetlen energiamező szintén folytonos és bensőséges kölcsönhatásban van környezetével. A Tigris energiája rendkívül érzékeny. Más energiákat vonz magához. Észrevesz apró változásokat, hangulatokat, érzelmeket. Ha egy reakció beindul, a Tigris lélegzetelállító energiával reagál.

Ezek az emberek szinte mindig a teljes jelenlét benyomását keltik. Pihenés közben is olyanok, akár egy töltött fegyver, méltóságteljesen nyugodva, de mindenkor tüzelésre készen. Befolyásuk figyelemre méltó lehet, akár a kapcsolatok terén, az üzleti életben, vagy az emberi mérkőzések bármely más területén: Kínában egy hosszú vonat élén álló gőzmozdonyhoz tartják hasonlónak őket. Energiájuk gyakorta iszonyú haragban nyilvánul meg. Amennyiben ez az energia nem kontrollált, gyakran dühbe gurulnak. Ha egy Tigris jó kiképzésben részesül, bősz harcos és hősies katona válik belőle.

A belük született természetes erő szerencsét hoz az életükben. Fiatal korukban sokszor a többieknél jobban tanulnak, s a sportban is jobban teljesítenek. Természet adta tehetségük van a vezetéshez. Ez részben annak köszönhető, hogy szinte mindenkor készen állnak kockáztatni. Nemegyszer lesznek hősök belőlük; balesetek és katasztrófák áldozatait mentik meg, míg mások csak elborzadva állnak ott. A Tigris jegyében születettek olyan munkát szeretnek végezni, ami jelentős függetlenséget biztosít számukra; ha már felelősséggel tartoznak valakinek, az legyen az elnök. Több ízben, azonban, maguk a Tigrisek kerülnek a csúcsra.

Munkatársaik és versenytársaik sűrűn bizalmatlanok velük szemben, néhányan akár még tarthatnak is tőlük. Barátaik, szerelmeik és gyermekeik viszont nyugodtak abban a tudatban, hogy erős védelmezőjük van.