Horoszkóp esettanulmányok és interjúk

A Ló


Kitartó erő

lo

A Ló évében születettek sokszor olyan emberek, akik teljesen elkötelezik magukat a munkájuknak. Lehet ez bármilyen feladat: gyermeknevelés, egy otthon ellátása, egy kisebb vállalkozás vezetése, kézimunkázás, valamilyen szabadidős tevékenységben való elmerülés. Hajlandóak a tőlük telhető legtöbbet tenni és őszintén elkötelezik magukat az éppen soron lévő feladatnak. Még ha fáradtak és számos nehézséggel kerülnek is szembe, teljes odaadással fejezik be napi munkájukat.

E jellemző a Ló energiájának erejéből és kitartásából fakad. Remek munkaerő. Miként a lovak csodálatra méltó generációi, akiknek tagjai mindenféle körülmények között szállították az emberi lényeket – hosszú utakon, háborúkba és csalóka területeken keresztül -, a Ló jegyében születettek hatalmas belső erőről és elszántságról tesznek tanúbizonyságot.

Nem csupán erősek, megbízhatóak is. Őszinték és lojálisak. Ha megígérnek valamit, minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy be is tartsák az ígéretüket.

Még ha krízishelyzetben vagy nagy nehézségek közepette is találják magukat, a Lovak hajlamosak arra, hogy továbbhaladjanak. Mindig hajlandóak egy utolsó próbálkozás kedvéért összeszedni minden erejüket. Ez a hajlam egy hatalmas belső önbizalom jele is egyben. Mindig készen állnak nekirugaszkodni a következő szintek, egy újabb kihívásnak.

Jóllehet büszke, független teremtmények, a Lovak igénylik a társat. Szükségük van valakire, akivel harmóniában élhetnek, aki vezeti, és bölcs tanácsokkal látja el őket. Miként egy jó lónak is szüksége van egy lovasra és más gondozókra, az ebbe a jegybe tartozó embereknek is szükségük van egy barátra vagy partnerre, ha ki akarják nyilvánítani erejük és szellemük teljességét.