Horoszkóp esettanulmányok és interjúk

A Kutya


Cselekvésre készen

kutya-kep

A Kutya évében született emberek, úgy tűnik, szinte mindig készen állnak a cselekvésre. Még pihenéskor is érzékelhető egy lustán feltekeredő energia, ami egy szétpattanni készülő rugóra emlékeztet. E tulajdonságuknak köszönhetően ismerőseik és munkatársaik megbecsülését évezik. Már valószínűleg megmutatták, milyen bátrak tudnak lenni, s nincs szükség arra, hogy bebizonyítsák ezt maguknak. Bátorságuk és ügyességük lehetett jelentős mértékben fizikai jellegű, ami talán egy igenveszélyes szituációban jutott kifejezésre. Lehetett értelmi vagy érzelmi természetű, ami megnyilvánulhatott abban, hogy félelem nélkül voltak hajlandóak belemenni vitákba vagy nehéz helyzetekbe, nemegyszer úgy, hogy látható szándékuk az volt, segítsenek egy szorult helyzetben lévő embertársukon.

Belső erejük és fizikai energiájuk miatt bármely csapat nagyszerű tagjai. Lojálisak és megbízhatóak Rendesen olyan feladatokat végeznek, amit szeretnek. Nagyon ritkán futamodnak meg a nehézségek elől. Bármilyen területre fordítsák is figyelmüket, hozzáértőjévé válnak. Mindig találnak módot feladataik elvégzésére. Mivel bíznak magukban, és tisztán látják, mit is cselekszenek, ugyanakkor elkötelezettjei mások boldogulásának, nem kell felhívniuk magukra a figyelmet. Csodálatosan tudnak figyelni. Kínában az e képességgel rendelkező emberre azt mondják, hogy olyan kifinomult a hallása, akár egy kutyáé. Állhatatos viselkedésük e belső erő energiájából születik.

Szerencsével és mély érzésekkel vannak megáldva. Mások értékelik őket és törődnek velük. De miként az igazi kutyák is, képesek sokáig elszórakoztatni magukat, ha senki nem akar velük játszani. Nem valószínű, hogy vezetőnek születtek, s gyakrabban találjuk őket beosztotti szerepben, amit kiválóan látnak el, pontosan követve az utasításokat. Ez egy igen gyümölcsöző kapcsolat lehet Amennyiben mély bizalom alakul ki a vezető és beosztottja között, mindkettő képes lesz képességeit maximálisan hatékonysággal kiaknázni és kamatoztatni.