slider-olvasoterem
Olvasóterem
cikkek a Feng Shui-ról és az asztrológiáról

Friss cikkek

A bivaly

 A Bivaly bivaly

Kitartó mozgás

bivaly 2bivaly3A Bivaly jegyének e legkorábban lejegyzett szimbóluma (balra) egy erős állat benyomását kelti a két szarvval, a farokkal és az egyetlen hátsó lábbal, ami az erőteljes előrefelé haladást biztosítja. A feng shui írásjel (jobbra) ugyanezt a keménységet, szilárdságot ragadja meg, egy a földön mozgó erő érzetét keltve.

A bivaly évében születettek a világ legkeményebb munkásai közé tartoznak, akár az Ázsia-szerte a szántóföldeken és rizsföldeken dolgozó ökrök, akik kora reggeltől sötétedésig húzzák a parasztok ekéjét. Az állóképesség és a kitartás az erősségük. Nem panaszkodnak, ugyanakkor jelentős mértékben terhelhetőek. Nem meglepő hát, hogy mások segítségért fordulnak hozzájuk, és nagy terhek nehezedhetnek a vállukra. A nyakukba akasztott, a hátuk felső részén nyugvó súlyos iga is azon képességükre emlékeztet, hogy elbírják e nehéz terheket.

Következetességük és erejük teszi őket kitartóvá, még makaccsá is. Ha egyszer elindultak egy úton, nem valószínű, hogy letérnének róla. Még egy tévesen megtervezett dolgot is nehéz feladniuk. Emellett nem mutatják ki érzelmeiket. Még ha aggodalmak gyötrik is őket, és tele vannak erős érzelmekkel, hajlamosak magukban tartani azokat és keveset kimutatni ebből a külvilág felé. Hajlanak kisebb betegségeket is eltitkolni, hogy másokban azt a benyomást keltsék, erősek és jól vannak. Ha végül aztán mégis elismerik, hogy valami nincs rendben, az általában már egy komolyabb betegséget jelent.

Ezek az emberek sokáig megmaradnak egy állásban, vagy szakmában. Ennek az lehet az oka, hogy talán keményen kell dolgozniuk azért, hogy anyagilag fenn tudják tartani magukat, s így nem vállalnak rizikót pályafutásuk során. Elvállalják, bármire kérjék is őket, és komoly energiát fektetnek a feladat elvégzésébe. Nem vállalnak önként pluszmunkát, de igen ritkán utasítják vissza, ha segítségért fordulnak hozzájuk. Csendesen dolgoznak, és ritkán panaszkodnak. Megbízható, figyelemreméltóan hűséges munkatársak.

 

Támogató elemei:

Víz, Fém, Fa

Kerülendő elemei:

Tűz, Föld

Támogató színei:

Kék és fekete, sötét színek általában. Ezekben a színekben érzi erősnek magát, ha kihívással kell számolnia. Ha fizikailag erősebbnek vagy külsőleg szebbnek akarja érezni magát. A zöld szín is kedvező. Ügyeljen arra, hogy megfelelő időt töltsön egyedül a természetben. Lehetőleg víz parton, tó vagy tenger mellett rendszeresen. Ez a legnagyobb kikapcsolódás és relaxáció az Ön számára. Növelheti saját kreativitását is ezáltal!

Javaslatok az egészségre és az életmódra:

Testtagok

Jin-szerv:                         máj

Jang-szerv:                      epehólyag

Érzékszerv/Funkció:        szem, látás

Testszerkezet:                izomzat, izmok feszítő ereje, inak

Testrész:                          kézujj körmök

Kedvező égtáji irányok:

Északi, nyugati, keleti, észak-nyugati és észak-keleti. Aludjon, dolgozzon, étkezzen ezekben az irányokban.

Tartózkodjon rendszeresen víz mellett, vagy a természetben (erdő, liget, park)! Sétáljon!

Ételek:

Ön hízásra hajlamos egész életében.

Kerülje a túlzottan nehéz, zsíros ételeket. Kerülje az élvezeti cikkek túlzott fogyasztását egész életében!

Jótékony hatásúak a fűszerek (kardamom, fokhagyma, vöröshagyma, gyömbér, paprika), a növényi rostok, a sok folyadék (víz), az emésztés renyheségének csökkentésére.

Testalkata zömök, erős, masszív, stabil.

Otthonában:

A környezetében, szobákban a kék, türkiz és a zöld szín árnyalatait használja! Akvárium, otthoni szökőkút, szobanövények előnyös!

 

Online Legislation Help? It is Possible with Data room!

Get your products ready over the internet! With datarum due diligence, it is easy to make sure your customers have got professional, protected, and quality law support at all times.

Along with the world slowly but surely adjusting to doing work under limited conditions, your business that is connected to a physical web page can have a wide range of problems and when it comes to legislation sphere, this can mean stagnation and no income for an undefined time. If this is certainly not the option in your case, then transitioning to digital space and creating the digital law er is what you may consider. And this is not possible without trustworthy, reliable IT solutions which will keep your info private and security uncompromised. Let us understand why datarum might be your best choice.

All Client’s Files Happen to be Structured

Corporation of the procedure sometimes requires more time than the usual process alone but it also needs a lot of methods and time for you to make the event more efficient. In datarum due diligence, you are able to catalog, organize, sort, list or enumerate all the files delivered by your clients. For more powerful work, set up separate files for every customer so you obtaining confused or perhaps send the materials towards the wrong individual.

Sharing the Files Is Secured

In terms of law and private file handling, the ultimate goal for any legal professional is to be certain all the docs are shielded from third parties. And in a web based space the place that the chances of currently being hacked happen to be increasingly increased, choosing a established software is not an option – it is a requirement. Think of that: digital files are easier of stealing, copy, or appropriate than their paper equivalents, and the information can be displayed faster. This may not be counting individuality thefts which might be a real discomfort for the digital community. By obtaining the writing documents choices, you not just secure the reputation being a professional attorney through-and-through although safeguard the confidentiality of your clients’ hypersensitive information. And if there is whatever any client wants to find out when referring to a laws practitioner and entrusting a single with private data, is that individuals documents happen to be shared with all of them only.

Performing Paperwork Web based

Going online does not only be the primary move with respect to the business owners – it will eventually influence and force the lawmakers to work on agreeing and increasing the range of legislations services that could be delivered on the web. This regulation will enforce a lot of requirements to be sure the law experts are using the most secure software program they could find. As far as would be the most secure peer to peer service, it is possible to provide toughness juridical help and communicative online. That features notarization within the legal records, translations, producing agreements, legal papers and all various other services which can be done now real time only. This will likely not only grow the market with supply and demand but also will narrow the gap that could lead to huge layoffs, unemployment, and an economic crisis.

datarum technology may be a safe solution for those law firms who are generally not ready to locking mechanism their offices and keep their customers un monitored. With its support, you can exchange materials and files with your clients, cope with mergers and acquisitions, negotiating contracts, and provides multiple different law offerings to the people who need them.

Az erő, ami a világ legjobban fizetett football játékosát hajtja

Az erő, ami a világ legjobban fizetett football játékosát hajtja

cr©Facebook/Cristiano

Cristiano Ronaldo kora tavasszal Tigris 寅 hónapban született. Erős Fa személyiséggel rendelkezik Yin Fa elemmel Yute 乙 a horoszkópjának két oszlopában (év és a nap).

A horoszkópjában csak három elem található: Víz, Fa és Föld. A Yin Fának 乙 gyökerei vannak, amik hozzáadnak az ő erejéhez. Ez a típusú Fa eleven és tele van energiával.

 

Kert Feng Shui – Krisztina Mester elismerése

Kedves Krisztina Mester!

 Szeretnék köszönetet mondani a ház energiájának
javításáért, ami kívül-belül jobb lett.

Köszönjük a sikeres Feng Shui kerttervezést,
hogy egyensúlybahozta a ház
Tigris és Sárkány oldalát.A kapu kedvezőalakja és a kapu felé
vezető ösvény jótékony Chi-t gyűjt az utca frontjáról.

Autentikus Kínai Asztrológia Tanfolyam

-Online Tréning-
Tanár: Dr. Krisztina Neuhauser, Kínai asztrológus mester

03a317c5-06cd-4734-a6f6-5ed68161df50

Az asztrológia tudomány. Az asztrológia nem vallás. Nem kell hinni az asztrológusokban, hogy képes legyen valaki elvégezni ezt a kurzust. Könnyen megtanulható és praktikus. Nincs szükség e területről származó tapasztalatra sem.

Mit tartalmaz egy kezdő kínai asztrológia tanfolyam?

A kurzus célja, hogy teljes körű és átfogó képzést nyújtson a kínai asztrológia alkalmazásának különböző területein.

Saját horoszkópunk példájában válaszolhatunk olyan kérdésekre is, amelyeket már évek óta kérdeztünk, de még nem találtunk rájuk válaszokat. Ezek lehetnek kapcsolat, karrier, otthon (ház, lakás) vagy a jövőre vonatkozó kérdések.

Például válaszolhat ezekre a kérdésekre:

 1. Milyen szakmának felelnek meg az Ön képességei és tehetségei?
 2. A külföldön végzett munka jó szerencsét hoz?
 3. Összeillik a partnerével?
 4. Hogyan lehetne még jobbá tenni az emberi kapcsolatait?
 5. Hogyan értheti meg jobban a partnerét, hogy jobb kapcsolatot alakítsanak ki?
 6. Mi a legjobb idő a család tervezés és a gyerekek számára?
 7. Milyen karmikus kapcsolatok vannak a horoszkópokban? Mik a megoldások?
 8. Mikor van a legjobb idő egy új lakás vagy ház megvásárlására ebben az évben?
 9. Mikor és hol mozogjon? Legyen egészséges és keressen pénzt a házra!
 10. Az egyéni horoszkóp legvilágosabb irányai az egészség, a karrier és a vagyon megszerzésén és megtartásán alapulnak.

 

Mik az előnyei a hiteles kínai asztrológia tanfolyamnak a számára?

 1. A kínai taoista filozófián alapuló mélyreható betekintést nyerhet a hiteles kínai karakterekbe;
 2. A kínai karakterek helyesírása és jelentése a tananyaganyag;
 3. A hiteles kínai horoszkóp felállításának megismerése és megértése;
 4. 10 különböző módon létrehozott kínai horoszkópelemzés;
 5. A 10.000 éves kínai naptár értelmezése és olvasása;
 6. A kurzus befejezése után kap egy látogatási igazolást és / vagy oklevelet
 7. Ha tovább szeretné bővíteni tudását a kurzus befejezése után, akkor tovább tanulhat egy fejlett tanfolyamon Kristina mesterrel.

Miért jó az online tréning?

 • A Home Comfort a leghatékonyabb módja az órákon való részvételnek
 • Akár Budapesten, akár vidéken él, megtakaríthatja az utazási költségeket és elkerülheti a nehézségeket
 • Egy exkluzív és zárt Facebook-csoport tagja lehet. Ez lehetőséget ad arra, hogy Kristina mester hosszú távú támogatását megkapja.Mennyi ideig tart a tréning?
 • 1 alkalom 4 óra az online tréningből.
 • 1 alkalom £80 + VAT

JELENTKEZZ MOST, MERT A HELYEK KORLÁTOZVA VANNAK!

HATÁRIDŐ: 2019. AUGUSZTUS 31.

 

Még több információért:

telefonszám: +36/20 2210820

email: kristina@professionalfengshui.com

 

Tavaszi Nagytakarítás

Tavaszi Nagytakarítás

Üdvözöljük a tavaszt friss energiákkal
Üzenet egy ősi kínai bölcsességből:

„Ha felismerjük, hogy minden múlandó, akkor semmi sincs, amihez
ragaszkodnánk. Ha nem félünk a haláltól, akkor felismerjük, hogy bármit eltudunk érni.”
Lao Tzu

kép1

Március 21-el beköszöntött a tavasz földünk északi féltekéjén.
Hagyományosan ez az időszak a tavaszi nagytakarításra ad jó alkalmat,
különösen a húsvéti ünnepek előtt, mint ebben az évben.
A Feng Shui természeti törvényeket írja le és arra tanít minket, hogy a
természetet megfigyelve és annak törvényszerűségeihez igazodva éljünk.
A márciusi tavaszforduló a természet megújulását és friss energiával történő telítődését jelenti.

Mit jelent ez a mi emberi világunkban, a házunk táján, a kertünkben és belül a lakásainkban vagy házainkban?

Követve a természet megújulását tanácsos tehát a friss energiákkal megtölteni környezetünket kívül és belül. (kertben, házban, lakásban)
Ennek legegyszerűbb módja megszabadulni a fölösleges lim-lom kacattól,
amelyek tárolják a régi, elhasznált energiákat és gátolják a friss energiával történő megújulást, úgy testünkben, mint lelkünkben.

Az alábbiakban szívesen adok Feng Shui tippeket ahhoz, hogy hogyan
töltekezzünk pozitív energiákkal. Hogyan kerüljük el a környezetünkből áradó fizikai, lelki és érzelmi negatív hatásokat?
Milyen negatív hatásai vannak rád a lim-lomoknak?

Azt érezheted, hogy
 Fizikailag, lelkileg és érzelmileg fáradt vagy
 Elvesztetted a fókuszt és zavarodott vagy
 Depresszióra van hajlamod
 Stresszes az életed
 Minél több dolog van körülötted, annál több figyelmet igényelnek azok
Miért lomtalaníts most? Mik az előnyei rád nézve??
 Nagyobb teret hozol létre az otthonodban
 Új energiákat hozhatsz be az otthonodba és az irodádba
 Az új energiák új lehetőségeket teremtenek számodra kapcsolataidban és
az anyagiakban

Lomtalanítási tippek

kép2 kép3

Hogyan határozzuk meg a lim-lomot? Tedd fel a következő kérdéseket:
 Emeli az energiámat?
 Igazán tetszik vagy nem?
 Valóban hasznos vagy nem?

Krisztina Feng Shui Mester praktikus lomtalanítási tippjei Neked
 Vigyél vissza mindent, amit kölcsönkértél
 Gondold át mielőtt megveszel valamit:
o Valóban szükségem van rá?
o Igazán tetszik?
 Ha egyszer meghoztad a döntést, cselekedj aszerint azonnal!

kép4

“Kedves Kristina!

A sok lom, amit felhalmoztam az otthonomban elképzelhetetlen volt más számára. A lomtalanítási kurzus után jöttem rá, hogy ezekre a dolgokra NINCS szükségem ahhoz, hogy boldog legyek. Nehéz volt megszabadulni a sok lomtól, de most jobban érzem magam. Az egész házban jobb hangulat van. A férjemmel képesek vagyunk arra, hogy egymásra és a jövőnkre koncentráljunk. Ez nagyszerű, köszönjük!”
Geraldine Freund, Sweden

Több lomtalanítási tanácsadásért vegye fel a kapcsolatot velem:
Dr. Neuhauser Krisztina
Feng Shui Mester
Kínai asztrológia mester
Email: kristina@professionalfengshui.com
Telefon: +36202210820

Kövesd az őszi Chi-t

Kövesd az őszi Chi-t

A Feng Shui szerint az ősz egy átmenet a tüzes és aktív nyári évszakból egy lassú, nedves és befelé forduló időszak felé. Most változás van a természetben. Az új évszak, az ősz képviseli a passzív időszakot, mivel ellentétben áll az aktív nyári időszakkal. A napok egyre rövidebbek, a napsugarak is egyre gyengébbek. Így ez az energiaváltozás megköveteli a változást a mi életmódunkban is.
Tudja hogyan kell alkalmazkodni a természeti változásokhoz? Tudja hogyan legyen egyensúlyban az őszi szezonban?
A kínai orvostudomány azt mondja, hogy figyelmet kell fordítanunk különösen az étkezésünkre és az alvásra most.

Alvás
Az elegendő alvás nagyon fontos mindannyiunk számára, hogy energikusak és egészségesek legyünk.  A legjóbb mód arra, hogy eleget aludjunk ősszel az, hogyha korán fekszünk le és egy kicsit később kelünk fel, mint nyáron.

Étkezés
A kínai bölcsesség azt tanácsolja, hogy együnk kevés fűszeres és sós ételt ősszel. Együnk több szezonális ételt: sütőtök, szőlő, alma, körte, áfonya, krumpli, stb. Használjuk a helyi termékeket és ne az importált zöldségeket vagy gyümölcsöket.
A Chi típusa ősszel a befogadó Chi.
Ez azt jelenti, hogy itt az idő az aratásra és, hogy elkészítsük a befőtteket és a bort télre.
Lassítson, pihenjen és őrizze meg a Chi-t télre.

Takarítsuk el a leveleket

Ha túl sokáig hagyjuk a kertünkben az elszáradt leveleket, elkezdenek rohadni és bűzleni. Ez igaz a többi dologra is az életünkben. Szabaduljon meg azoktól a dolgoktól, amelyekre többé már nincs szüksége, tisztítsa meg a talajt az új növekedéshez. Poroljon, tisztítsa meg a szekrényeket és szabaduljon meg a rendetlenségtől, amely blokkolja az új energiák érkezését.

Lomtalanítás
Tisztítsa és takarítsa meg a bejárati ajtó körüli teret. Tegye szabaddá az ajtót.

Friss energiával töltekezzen télen is
Nyissa ki az ablakokat alkalmanként a hűvösebb őszi hónapokban és engedjen be friss levegőt és pozitív Chi-t.
Engedjen be annyi természetes fényt otthonába az ablakokon keresztül, amennyit csak lehet.
Melegítse fel testét

Igyon meleg teát, egyen meleg leveseket és főtt ételeket.

Ajánlott, hogy végezzünk néhány átgondolt és megnyugtató gyakorlatot ősz és tél alatt.

 

Menjünk el sétálni

Gyakorlatot végezni vagy sétálni a természetben javítja az egészséget és jó közérzetet.
Tegyünk egy csendes sétát az Anyatermészettel. Táplálni fogja az elmét, a testet és a lelket.” – Anthony Douglas Williams

Keressen egy séta, vagy kirándulási helyet a lakóhelye körül, vagy keressen egy új útvonalat, és fedezze fel.
Bárhol is van az érintetlen természetben, a friss föld, a vízesés hangja, madárcsicsergések vagy a nap melege ad egyfajta nyugodtságot, és segít elérni a meditatív lelkiállapotot önmagában.

Jóga

A jóga felébreszti az Ön testi és lelki erejét. A végső cél a felszabadulás. Felvilágosodás, amikor az elme megszűnik, és feltör az egyesülés öröme.
A jóga előnyei:

 • Javítja az egészséget
 • Jó hangulatot biztosít
 • Mentális tisztítást végez

Keressen egy jógatermet Önhöz közel vagy keressen online jóga videókat. A jóga erősíti a testet és, reggel jógázunk, az felébreszti a testet.

Játssz egy hangszeren 

A zenélés egy jó és kreatív módja a meditációnak. Nem kell tehetségesnek lennie ahhoz, hogy élvezze. Csak játsszon a móka kedvéért. Ez lehet egy gondolkodó gyakorlat, mert az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy játsszon.

Ha játszik valamilyen hangszeren, akkor csak töltsön el egy kis időt ezzel, és zenéljen. Csak zenéljen, és ne akarjon egy dalt írni ezalatt a meditáció alatt. Játsszon saját magának, ne másnak.
Ha nem játszik semmilyen hangszeren, válasszon az alábbi hangszerek közül:

 • Dob
 • Gong
 • Hangtál
 • Harang
 • Saját hangja

Ezek az eszközök nem igényelnek előzetes tapasztalatot. Összpontosítsa a figyelmét a jelen pillanatra és a zenére és élvezze a dallam és a hang teremtését.

Élvezze a naplementét
Nézni és élvezni a naplementét egy természetes szépség. Mindenkit megérint. A naplementének szimbolikus és spirituális jelentése is van. Minden napnak van kezdete és vége. Minden egyes nap új lehetőséged van, hogy jobbá tedd a világot.

Tudja hogyan használja a Feng Shui-t és a tértisztítást egy egészséges és gyengéd átmenethez önmaga és az otthona számára? Készen áll az őszre mentálisan és érzelmileg?
Kérem konzultáljon velem, mint Feng Shui mesterrel, hogy a legjobb eredményeket kapja.
Tanácsot adok Önnek, hogy hogyan használja a Feng Shui tippeket ahhoz, hogy eltávolítsa a rossz energiákat és helyet csináljon a Sang Chi-nek az új évszakban.

Hírességek hálószobája

Hírességek hálószobája

Cindy Crawford modell malibui otthonának hálószobája

American supermodel Cindy Crawford, best known for being one of the five original supermodels discussed her new book and signed copies in Waterstones, London on September 2, 2015. 'Becoming' chronicles her life and career, as she prepares to turn 50 next February, and features some of her most memorable images

Megnyugtató színei vannak és természetes anyagokat találunk a hálószobában,
mint fa, kő kandalló, hímzett ágytakaró.
Ezek a kényelem és a védelem érzetét teremtik meg.
A mennyezet ugyanolyan lágy színű, mint a függöny.

2

Ez a festés elrejti a gerendákat a hálószobában, ami jó Feng Shui.
Ez a kifinomult hálószoba jó és egészséges alvást eredményezhet.

Ivanka Trump – Az elnök lányának hálószobája

 

3

Ez a hálószoba fénnyel elárasztott.
Az éjjeli szekrények ebonizált fából és szamárbőrből készültek.
A székek/zsámolyok 1940-es francia stílusúak.

4

A függönyök világos színűek.
Az ágy fejtámlája alpaka bársonnyal kárpitozott.
A Feng Shui bölcsesség szerint túl sok fény van ebben a hálószobában.
Nehéz lehet elsötétíteni a kora reggeli órákban.
Ajánlott sötét színű függönyöket használni a jobb alvás érdekében.

Ajánlás horoszkóp tanfolyam

Kedves Krisztina!

 Köszönöm a tanítást, amit tőled kaptam!

Sokat fejlődtem és sok dolog a helyére került a horoszkóp készítéssel
és az elemek egymásra hatásával kapcsolatban.
A kínai jelek is rögzültek, most már értelmezni tudom az ábrákat.
Az előző kurzus végén adtál egy lapot, amin mindent értelmezni tudtam segédletek nélkül és ez csodás érzés volt.
Kb egy tucat horoszkópot állítottam föl a nyáron és hogy át tudtam alakítani a régi,
téves berögzöttségeket, neked köszönhetem.

Még megijeszt a számtalan ‘réteg’, amit át kell látni és helyesen,
felelősséggel értelmezni, de hálás vagyok,
amiért enyém lehet ez a tudás, hogy segítsek a keresőknek.
Amikor tervezek, meg tudom nézni, hogy milyen elemekre van igazán szüksége az illetőnek.

Olyan érzés, mikor elkezdek elemezni egy horoszkópot, mint a titkosírásfejtés – bele tudok feledkezni. Tudatosabb lettem a kurzusok hatására és csiszolódott a világlátásom is. Hálás szívvel köszönöm!

Minden szépet és jót kívánok Neked!

Szélné Csapó Erzsébet (Zsóka)

 

Hello China – Spring festival

Oktató videók a kínai kultúráról és Feng Shui-ról

[Rich_Web_Video id="1"]
Összes

Időpont egyeztetés

Vegye fel velem a kapcsolatot! Online vagy telefonon vagyok elérhető. Hétköznap 09:00-17:30-ig. Ha email-t ír, pár napon belül válaszlevelet küldök.
Várom jelentkezését!
Krisztina

telikon2    06-20-221-0820

mailikon2  kristina@professionalfengshui.com

kapcsolatgomb

Eredmények